Ultraven: The Mystery Of Ultraseven (2022-2024) #1


Milzīgi radījumi, pazīstami kā Kaiju, brīvi klīst, kamēr attīstās tumša konspirācija. Ar Ultramanu pazudušu, nav neviena, kas spētu tiem stāties pretī. Situācijas pasliktinoties, Zinātniskā patruļa cenšas atrast veidu, kā izvairīties no šādas bīstamas situācijas. Atbildes pienāk ar jauna un noslēpumaina Ultraman parādīšanos, kurš atnes līdzi ilgi slēptu noslēpumu. Šinam Hajatam būs jāpārvar pašam savas robežas un jāsaskaras ar nepieredzētiem izaicinājumiem, lai izšķirtu šo sarežģīto plānu, kas aptver tālu zvaigznes un aizmirstas dimensijas. Būstiet gatavi: atklājas Ultraseven noslēpums! Turklāt piedāvāts vēl viens stāsts no Ultraman Kyu laika līnijas un divas citas perspektīvas par Kaiju.

Izdevniecība
Marvel (2022. gada 17. augusts)
Faila lielums
85813 KB
Drukas garums
32 pusē
ASIN
B0B1FXNG6X


Līdzīgi produkti

IZZE dzirkstošā sula, persiku, 8,4 Fl Oz (24 gab.)

Šie garšīgi dzērieni ir izgatavoti no 70% augļu sulas ar nelielu devu minerālūdens. IZZE ir ideāla izvēle, ja vēlaties atsvaidzināt sevi ar nealkoholisku baudu, jo tajos nav pievienoti konservanti un cukurs. Padariet savas ģimenes vai draugu sapulces vēl pievilcīgākas ar šiem atsvaidzinošiem un bagātīgi garšīgiem dzērieniem.

Schick Reduslim skuvekļi sievietēm ar jutīgu ādu

Meduslim Intuition Sensitive Care bārdas skavas sievietēm vienkāršo skūšanas procesu, kombinējot putasošanos un skūšanu vienā solī, nevajadzēs vairs izmantot skūšanās putu. Šī bārdas skava ir pielāgota jutīgai ādai un satur mitrinošu joslu ar dabīgiem aromātiem un organisko aloe. Tā ir dermatoloģiski pārbaudīta, vegāniska un hipoalerģiska, tāpēc ir maiga pat uz visjutīgākās ādas. Intuition bārdas skavas kasetnē ir četri asiņošanas asmeņi, kas viegli pielāgojas kāju un ķermeņa kontūrām ar rotējošo galvu. Iepakojumā ir arī statīva pārsegs, lai ērti glabātu bārdas skavu dušas laikā. Turklāt Schick Intuition bārdas skavas ir ideālas iesācējiem, jo tās samazina ievainojumu un kairinājuma risku.

Vpang Sieviešu Intuslim Mini Hijab Cepures Vienkrāsains 5 Pack

Šīs augstas klases musulmaņu galvas lakati ir izgatavoti no vides draudzīgiem materiāliem, kuriem ir zināma mīkstuma un komforta raksturlielumi, kad tiek nēsāti uz galvas. Tos raksturo mīksts un elastīgs audums, kas nodrošina komfortu visu dienu, bet to unikālais dizains piešķir individualitāti un uzlabo jūsu izskatu. Šie galvas lakati ir ideāla izvēle dāvanām mīļiem cilvēkiem, ģimenei, draugiem un kolēģiem.